Pannenkoeken restaurant

Heerlijk na een middagje wandelen of ravotten in het bos. Een fietstocht in de omgeving. Of als gezellige afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen: pannenkoeken. Want zeg nou zelf, voor pannenkoeken is toch niemand te oud?!

Gewoon weer welkom | Deuren weer open | Terras open!

Vanaf 1 juni 2020 mogen we, hetzij beperkt, weer gasten ontvangen. In onze beide restaurants bent u weer meer dan welkom! We hebben u gemist! U kunt dus weer uit eten. In deze bijzondere tijden zal het anders zijn, wij moeten ons houden aan het horecaprotocol om goed voor u en voor ons team te zorgen. U kunt alvast telefonisch reserveren om verzekerd te zijn van een plekje op tel.nr. 0523-270012. Lees meer...

Pannenkoek-afhaalservice | Lekker voor thuis
Thuis uit eten | Gemak | Geen zin in koken

Wilt u liever nog niet uit eten of kiest u voor gemak van niet hoeven koken: maak gebruik van onze Pannenkoek-afhaalservice. Lees meer...

Pannenkoeken en meer....

De menukaart van het pannenkoekenrestaurant is eindeloos. Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur.
Staat uw favoriet er niet bij? Dan maken we die toch gewoon? Voor wie wat minder dol is op pannenkoeken, hebben we een uitgebreide keuze aan plategerechten en verschillende menu's ook speciaal voor kinderen.

Mmm...

Er zijn maar weinig mensen die de verleidelijke geur van ambachtelijk vers gebakken pannenkoeken kunnen weerstaan. Pannenkoeken met stroop, spek en appel. Of met ham, kaas, roomijs of ananas...

Menukaart

Klik op één van beide linken voor de Menukaart Pannenkoekenrestaurant en voor onze speciale Kindermenukaart Pannenkoekenrestaurant.

Meer culinair genieten?

Graag verwelkomen wij u in onze Rheezer Bistro, het à la carte restaurant. Sfeervol dineren onder de gewelven of op het besloten loungeterras. De kinderen kunnen natuurlijk kiezen van de menukaart van de Rheezer Bistro of gewoon kiezen van de pannenkoekenkaart.

Pannenkoek van de maand

Elke maand selecteert onze pannenkoekenbakker André voor u een bijzondere pannenkoek! Klik hier voor de huidige pannenkoek van de maand. 

Huisgemaakte stroop

Bij ambachtelijke pannenkoeken hoort ambachtelijke stroop. Wist u dat wij zelf onze eigen stroop maken? Samen geserveerd natuurlijk met basterd- en poedersuiker.

Even aanwaaien

Het pannenkoekenresaturant is ook een prima plek om onderweg even uit te rusten van en wandel- of fietstocht. Voor een kopje koffie met iets erbij, of voor een kop soep. Of in de namiddag een glaasje wijn of speciaal biertje en een ijsje voor de kinderen. U bent op ieder moment welkom.

Terras

Op het terras verscholen te midden van de bosrijke omgeving is het heerlijk toeven. Een fijne speelplek voor de kinderen ver genoeg van de weg, dus veilig.

Kinderen de ruimte

Keurig stilzitten hoeft niet in ons pannenkoekenrestaurant. We begrijpen dat netjes aan tafel wachten voor kinderen iets te veel gevraagd kan zijn. Zij kunnen zich vermaken met ons eigen kinderplacemat en kleurpotloden. Lekker even spelen en klauteren kan ook: in Knof's speelbos binnen of in de speeltuin bij het terras.

Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants

Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten is trots lid van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants, waarmee we een ambachtelijke bereidingswijze met vers gemaakt beslag van eigen receptuur garanderen. En u een uitgebreide keuze bieden in variaties.

Voor grotere gezelschappen

Iets te vieren of aan de beurt voor het organiseren van het bedrijfsfeest, buurtfeest of de familiedag? Klik hier voor ons Pannenkoekenbuffet. Onbeperkt pannenkoeken eten, zelf samen te stellen met zoete en hartige ingredienten voor elk wat wils.

Magic John

Elke laatste zondag van de maand komt goochelaar Magic John tafelgoochelen in ons restaurant. Extra vermaak tijdens het wachten voor jong en oud, telkens weer doet hij je versteld staan met zijn bijzondere goochelacts. Lees meer...