Pannenkoeken restaurant

Heerlijk na een middagje wandelen of ravotten in het bos. Een fietstocht in de omgeving. Of als gezellige afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen: pannenkoeken. Want zeg nou zelf, voor pannenkoeken is toch niemand te oud?!

Gewoon welkom

We mogen onze terrassen weer openen vanaf woensdag 28 april a.s. U bent meer dan welkom op één van onze terrassen, we hebben u gemist.
Het terras van de Rheezer Bistro èn het terras van het Pannenkoekenrestaurant zijn dagelijks geopend van 12 tot 18 uur. Met ieder een eigen kaart.

Het reserveren is verplicht voor beide restaurants voor lunch en diner. Voor een kopje koffie met taart of een drankje is ons advies om ook vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. We mogen slechts 50 personen tegelijk ontvangen en we mogen onze terrassen openen van 12 tot 18 uur. Daarom werken we met shifts.
Komt u spontaan aan dan wordt bij de deur gekeken of we u een plekje kunnen bieden. U mag dan het verplichte reserveren aan de deur doen inclusief het verplichte registreren. Vol=Vol.

Onze Drive In blijft geopend tot we meer mogen aanbieden en langer open mogen blijven. Wilt u liever thuis genieten van het lekkers van de Rheezerbelten of is een diner voor 18 uur te vroeg: bestel in onze Drive In.
Uiteraad blijft de "To Go" mogelijk: koffie/thee, koffiespecials, verpakt ijs, een taartje en meer.

Pannenkoeken Drive-In

In deze aanhoudende periode van Corona waarin we nog geen gasten mogen ontvangen in ons restaurant houden we onze Drive-In geopend. Ook al mogen we vanaf woensdag 28 april ons terras openen van 12-18 uur.
Thuis uit eten, omdat het nu nog niet anders kan en mag.

7 dagen per week 16.00-19.30 uur
Voor meer informatie, de menukaart en de werkwijze van bestellen: lees verder of Klik hier

Rheezer Bistro Drive-in

7 dagen per week 16.00-19.30 uur
MENU RHEEZER BISTRO DRIVE-IN
donderdag 29 april t/m woensdag 5 mei '21: klik hier

Dit kan tegelijk geleverd worden met gerechten uit de Pannenkoeken Drive-in.
Klik hier voor meer informatie, de wisselende menukaart Rheezer Bistro Drive-in en de werkwijze van bestellen.

Pannenkoeken en meer....

De menukaart van het pannenkoekenrestaurant is eindeloos. Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur.
Staat uw favoriet er niet bij? Dan maken we die toch gewoon? Voor wie wat minder dol is op pannenkoeken, hebben we een uitgebreide keuze aan plategerechten en verschillende menu's ook speciaal voor kinderen.

Mmm...

Er zijn maar weinig mensen die de verleidelijke geur van ambachtelijk vers gebakken pannenkoeken kunnen weerstaan. Pannenkoeken met stroop, spek en appel. Of met ham, kaas, roomijs of ananas...

Menukaart

Klik op één van beide linken voor de Menukaart Pannenkoekenrestaurant en voor onze speciale Kindermenukaart Pannenkoekenrestaurant.

Meer culinair genieten?

Graag verwelkomen wij u in onze Rheezer Bistro, het à la carte restaurant. Sfeervol dineren onder de gewelven of op het besloten loungeterras. De kinderen kunnen natuurlijk kiezen van de menukaart van de Rheezer Bistro of gewoon kiezen van de pannenkoekenkaart.

Pannenkoek van de maand

Elke maand selecteert onze pannenkoekenbakker André voor u een bijzondere pannenkoek! Klik hier voor de huidige pannenkoek van de maand. 

Huisgemaakte stroop

Bij ambachtelijke pannenkoeken hoort ambachtelijke stroop. Wist u dat wij zelf onze eigen stroop maken? Samen geserveerd natuurlijk met basterd- en poedersuiker.

Even aanwaaien

Het pannenkoekenresaturant is ook een prima plek om onderweg even uit te rusten van en wandel- of fietstocht. Voor een kopje koffie met iets erbij, of voor een kop soep. Of in de namiddag een glaasje wijn of speciaal biertje en een ijsje voor de kinderen. U bent op ieder moment welkom.

Terras

Op het terras verscholen te midden van de bosrijke omgeving is het heerlijk toeven. Een fijne speelplek voor de kinderen ver genoeg van de weg, dus veilig.

Kinderen de ruimte

Keurig stilzitten hoeft niet in ons pannenkoekenrestaurant. We begrijpen dat netjes aan tafel wachten voor kinderen iets te veel gevraagd kan zijn. Zij kunnen zich vermaken met ons eigen kinderplacemat en kleurpotloden. Lekker even spelen en klauteren kan ook: in Knof's speelbos binnen of in de speeltuin bij het terras.

Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants

Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten is trots lid van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants, waarmee we een ambachtelijke bereidingswijze met vers gemaakt beslag van eigen receptuur garanderen. En u een uitgebreide keuze bieden in variaties.

Voor grotere gezelschappen

Iets te vieren of aan de beurt voor het organiseren van het bedrijfsfeest, buurtfeest of de familiedag? Klik hier voor ons Pannenkoekenbuffet. Onbeperkt pannenkoeken eten, zelf samen te stellen met zoete en hartige ingredienten voor elk wat wils.

Magic John

Elke laatste zondag van de maand komt goochelaar Magic John tafelgoochelen in ons restaurant. Extra vermaak tijdens het wachten voor jong en oud, telkens weer doet hij je versteld staan met zijn bijzondere goochelacts. Lees meer...