Reserveringsaanvraag

Fijn dat u een bezoek aan ons restaurant wilt brengen. Als u binnen 24 uur bij ons aan wilt schuiven dan vragen wij u telefonisch te reserveren, dit in verband met de actuele beschikbaarheid. Wij zijn te bereiken op tel.nr. 0523 - 27 00 12.

Gewoon Welkom

In onze beide restaurants bent u weer meer dan welkom!
Het reserveren is verplicht voor beide restaurants voor binnen, voor buiten is het reserveren gewenst.

Reserveren? Dat kan via:

Telefoon: 0523-270012
Mail: info@rheezerbelten.nl
Of via onderstaand reserveringsformulier
 

Rheezer Bistro

Bij reservering voor onze Rheezer Bistro vragen we u naast uw naam, telefoonnummer, samenstelling gezelschap en de verplichte gezondheidscheck naar de gewenste locatie (binnen of buiten). Binnen onder de gewelven en bij onze wijnkelder, buiten op onze loungeterras in het groen met veel ruimte.
Binnen en buiten geniet u van uw gezelschap op gepaste afstand indien u geen gezamenlijk huishouden bent.

Pannenkoekenrestaurant

Bij reservering voor ons Pannenkoekenrestauranto vragen we u naast uw naam, telefoonnummer, samenstelling gezelschap en de verplichte gezondheidscheck naar de gewenste locatie (binnen of buiten).
Bij minder weer kunnen we binnen ruim 85 gasten ontvangen. We hebben buiten veel meer ruimte en we mogen daar meer gasten ontvangen. Binnen = in principe binnen. Mocht er buiten plek zijn dan is het uiteraard mogelijk als nog naar buiten te gaan. Echter, als het weer tijdens uw bezoek onverwachts omslaat dan kunnen wij niet garanderen voor een plekje binnen.

Maatregelen Corona

Wilt u meer lezen over onze getroffen maatregelen: klik hier