Reserveringsaanvraag

Fijn dat u een bezoek aan ons restaurant wilt brengen. Als u binnen 24 uur bij ons aan wilt schuiven dan vragen wij u telefonisch te reserveren, dit in verband met de actuele beschikbaarheid. Wij zijn te bereiken op tel.nr. 0523 - 27 00 12.

Heropening Horeca 1 juni 2020 | Deuren weer open!

Vanaf 1 juni 2020 mogen we, hetzij beperkt, weer gasten ontvangen. In onze beide restaurants bent u weer meer dan welkom! We hebben u gemist! U kunt dus weer uit eten. In deze bijzondere tijden zal het anders zijn, wij moeten ons houden aan het horecaprotocol om goed voor u en voor ons team te zorgen. Lees meer...

Reserveren verplicht

Om ophoping van gasten bij de ingang te voorkomen is reserveren verplicht, zowel voor het Pannenkoekenrestaurant als ons à la carte de Rheezer Bistro. Bij de reservering vragen wij om uw naam, uw telefoonnummer, de samenstelling van uw gezelschap en doen we een gezondheidscheck.
U kunt telefonisch reserveren voor één van onze restaurants op tel.nr. 0523-270012
U kunt via onze website een reserveringsaanvraag doen via de knop reserveren in de menubalk op deze website of mail info@rheezerbelten.nl.

Rheezer Bistro VOORLOPIG IVM CORONA ALLEEN OP RESERVERING!!!!!

In onze Rheezer Bistro is reserveren gewenst. Uiteraard is spontaan bezoek ook veelal mogelijk. We werken met één bezetting per avond per tafel waardoor u alle tijd heeft om volop te genieten. Wilt u zeker zijn van een tafel? Dan kunt u kunt ons bereiken op 0523-270012 of het onderstaande formulier in te vullen. 

Pannenkoekenrestaurant VOORLOPIG IVM CORONA ALLEEN OP RESERVERING!!!!!

Op feestdagen en in reguliere schoolvakanties kunt u reserveren tot 17.00 uur. Na 17.00 uur is de beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst. In praktijk is er bijna altijd een plekje. Uit ervaring  weten we dat deze manier van reserveren zowel voor u als ons een betere doorloop geeft. De spits is meestal tussen 18.00-19.00 uur dus ons advies om eerder of later te komen.

Reserveren?