Reserveringsaanvraag

Fijn dat u een bezoek aan ons restaurant wilt brengen. Als u binnen 24 uur bij ons aan wilt schuiven dan vragen wij u telefonisch te reserveren, dit in verband met de actuele beschikbaarheid. Wij zijn te bereiken op tel.nr. 0523 - 27 00 12.

Rheezer Bistro

In onze Rheezer Bistro is reserveren gewenst. Uiteraard is spontaan bezoek ook veelal mogelijk. We werken met één bezetting per avond per tafel waardoor u alle tijd heeft om volop te genieten. Wilt u zeker zijn van een tafel? Dan kunt u kunt ons bereiken op 0523-270012 of het onderstaande formulier in te vullen. 

Pannenkoekenrestaurant

Op feestdagen en in reguliere schoolvakanties kunt u reserveren tot 17.00 uur. Na 17.00 uur is de beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst. In praktijk is er bijna altijd een plekje. Uit ervaring  weten we dat deze manier van reserveren zowel voor u als ons een betere doorloop geeft. De spits is meestal tussen 18.00-19.00 uur dus ons advies om eerder of later te komen.


Wilt u uw verblijf verlengen met een overnachting? Voor reservering in het direct naastgelegen Hotel Hardenberg aan de rand van Hardenberg te midden van het Vechtdal Overijssel klik hier.