Reserveren

Fijn dat wij u mogen ontvangen in één van onze restaurants. Ons Pannenkoekenrestaurant of ons à la carte restaurant de Rheezer Bistro.

Een tafel reserveren?

Dit kan via onderstaande button "reserveren" voor ons online reserveringssysteem. Maak eerst de keuze voor 1 van de restaurants met ieder een eigen menukaart. Lees verder voor meer informatie. En kies vervolgens voor een plekje binnen of op het terras.
Lukt het reserveren niet, omdat het reserveringssysteem aangeeft dat er geen reservering kan worden gemaakt op de gewenste tijd, dan zijn wij veelal volgeboekt. Uiteraard kan telefonisch contact met ons worden opgenomen om te vragen of er alsnog een plekje vrij is voor een bepaalde tijdsperiode.

Liever persoonlijk contact? Bel dan op telefoon: 0523-270012. Bij spontaan bezoek hebben we mogelijk een plekje vrij voor u. Maar vol=vol.
Voor een reservering met een groepen groter dan 10 personen graag telefonisch contact met ons opnemen.
Reserveer hier

Pannenkoekenrestaurant

In ons pannenkoekenrestaurant zijn vele soorten pannenkoeken verkrijgbaar. Maar ook serveren we alhier diverse menu's zoals een stoofpotje of een saté.
Bij een reservering op het terras is er bij minder weer géén plekje binnen voor u gereserveerd. Toch liever binnen zitten? Neem dan telefonisch contact met ons op om indien nog mogelijk de reservering aan te passen naar binnen.

Rheezer Bistro

In ons à la carte restaurant met een eigen terras serveren we een culinair aanbod van een verrassingsmenu 3-6 gangen, een Bistro 3 gangen menu of à la carte. Kinderen kunnen hier ook kiezen van voor een pannenkoek of patatje of menu naar keuze van de pannenkoekenkaart.
Bij een reservering in de Rheezer Bistro wordt er altijd een tafel binnen èn buiten voor u gereserveerd. Ter plekke kan de voorkeur worden aangeven voor apératief en diner. 

Feest&Partij&Catering&Zakelijk

Wilt u reserveren voor een vergadering of Feest&Partij&Catering? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op via 0523-270012 of info@rheezerbelten.nl