west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Rheezer Bistro

 

Het best bewaarde geheim van het
Vechtdal Overijssel

Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Lunchen of dineren bij restaurant De Rheezer Bistro in Hardenberg betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van Restaurant de Rheezer Bistro kunt verwachten.

“Misschien wel het best bewaarde geheim van het Vechtdal Overijssel”

Bekijk onze menukaarten voor lunch en diner!

Proef het Witte Goud uit het Vechtdal!

Het aspergeseizoen is weer geopend. Op onze menukaart mag de Vechtdal asperge van Ernie van der Kolk niet ontbreken! Asperges klassiek met beenham of zalm. Ook in het Chef’s menu wordt het unieke product de Vechtdal asperge gebruikt. Verrukkelijk Vechtdal!

Ontdek de Rheezer Bistro

Een in alle opzichten smaakvol restaurant, gelegen aan de rand van Hardenberg, midden in het landelijke groen. Onder de gewelven in de Rheezer Bistro zit u sfeervol en intiem. En bij een lagere buitentemperatuur knappert de open haard. Met ons lounge terras en besloten wijnkelder biedt de Rheezer Bistro ook buiten vele opties. Ook is de Rheezer Bistro een prachtige plek om uw bruiloft of huwelijk te vieren. Klik hier voor meer informatie over Huwelijk en Trouwen.

 

Verrukkelijk Vechtdal

Ontdek het culinaire aanbod door u te laten verrassen met het 3, 4, 5 of 6 gangen Chefmenu. Laat uw smaakpapillen geprikkeld worden door al het verrukkelijks dat het Vechtdal of andere mooie producten samenbrengt. Een goede wijn maakt uw diner compleet. Graag adviseren we over een begeleidende wijn bij uw menukeuze.

“Onze chef stelt zich voor”

Mijn naam is Nick van Swaal en sinds 2021 ben ik trotse chefkok van de Rheezer Bistro. Koken is mijn grote passie, al ruim 20 jaar. Ontstaan uit mijn liefde voor eten. Ik houd van gerechten waarin de producten goed tot zijn recht komen. Waar kan, werk ik altijd met lokale, verse producten. Wat goed is, hoeft namelijk niet van ver te komen. Mijn kookstijl is een mix van klassieke gerechten, invloeden uit andere landen en een vleugje Vechtdal”.

Het aspergeseizoen is weer begonnen en onze huisleverancier Ernie van der Kolk levert verse asperges gedurende het seizoen. Het witte goud wordt verwerkt in onze heerlijke gerechten van de menukaart.

 

Terras met kruidentuin

Zodra het weer het toelaat, kunt u heerlijk ontspannen op het beschutte lounge terras bij de kruidentuin. Niet alleen biedt de kruidentuin geurige en smaakvolle kruiden voor de keukenbrigade, maar ook verschillende variaties aan groenten worden verwerkt in de gerechten op uw bord.

 

Private dining wijnkelder

Geniet van een intieme privé ervaring in onze prachtige wijnkelder. U kunt hier terecht met een gezelschap van ongeveer 20 personen. Of u nu iets feestelijks te vieren heeft of een zakelijk overleg heeft – alles kan in onze fijne, gezellige en besloten ruimte. U krijgt van bovenaf een uniek uitzicht op onze wijnkelder.

“Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij”

Homarium

‘Kreeft en oesters uit ons eigen homarium’

Geniet van verse oesters uit ons eigen homarium, geserveerd met vinaigrettes van soja en limoen, champagne en forelkaviaar, framboos met sjalot en wortel met gember.
Ook kunt u kiezen voor kreeft, eventueel geserveerd als ‘Surf & Turf’ met ossenhaas.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!