Menukaart Rheezer Bistro DINER

Laat u zich verrassen door onze keukenbrigade met onze Menu's Vlier | Eiken | Heide | Dennenappel of kiest u liever zelf uit de gerechten van de à la carte?

Asperges

De voorjaarzon liet even op zich wachten, dus de asperges ook. Maar de Vechtdal asperges van Ernie van der Kolk mogen niet ontbreken op het bord. Een asperge klassiek met beenham of zalm of verwerkt in de gerechten. 

Rheezer Bistro | Gewoon welkom

Heerlijk dat we u weer mogen ontvangen, buiten èn binnen.
Kom genieten, binnen onder de gewelven bij de open haard of bij onze wijnkelder of op het intieme loungeterras. Helemaal niet ver van Hardenberg, aan de rand van het bos. Kom tot rust en wij verzorgen een smaakvol avondje uit voor u. Op afstand culinair genieten.

Proef de seizoenen

In onze Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren wij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

Menu Chef | Verrassingsmenu

laat u culinair verrassen door Nick&team

  Menu Wijn-arrangement All-Inn p.p.
Vlier 3-gangen   39 18 64
Eiken 4-gangen   49 24 80
Heide 5-gangen   57 30 94
Dennenappel 6-gangen   64 36 107

All inn arrangement bestaat uit
Menu | Apératief | Wijn-arrangement | Tafelwater | Dessertkoffie

Bistro menu                               32
*Saumon fumé – poireau – câpres | gerookte zalm – prei - kappertjes
** Confit de Canard – pommes gâteau | eendenbout - aardappeltaart
*** Crème brûlée – vanille

À la carte

Voorgerecht
Oester                                   3 p.st
citroen – framboos vinaigrette – soja
Rund                                   14
Vechtdal rund - carpaccio – truffel – grana Padano
Avocado                             13
dun gesneden - mini mais - gepofte cherrytomaat – basilicumcrème - wilde rijst - doperwtcrème - buffel mozzarella van Kelder
Zalm                                   15
gerookt – prei – bieslook – kappertjes – mierikswortel – sjalot
Eend                                   15
mais – augurk – appel – asperge
Hoofdgerecht
Zeebaars                            25
krabcake - zoet/zure prei – polenta – venkel - bospeen - asperge - algenkroepoek – wortelsaus
Tournedos                         29
Holstein rund – zwarte knoflook - witte soja - Parmezaan krokant - spinazie – oesterzwam – pommes gâteau – asperge
supplement: gebakken eendenlever 5
Biet                                    24
wellington van rode biet – maanzaad – knolselderij - asperge – spinazie - saus noilly pratt
Asperges                          24
klassiek – asperges van Ernie van de Kolk – kriel - boter –
gerookte zalm òf boerenham – kervel – Vechtdal eitje
Griet – Kreeft                   34
knolselderij – asperge – spinazie – bataat – bisque

hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet                                     
supplement seizoenssalade          3

Nagerecht
Aardbei                            11
Ernie van de Kolk – sinaasappelcake – blanc manger – blauwe bes - chocolade schotsen – oreo
Kaas                                 12
selectie van de Kaashelden – vlierbes – vijgenbrood – walnoot
Crème brûlée                   11
– vanille
Dessert koffie                    5,25
Koffie naar keuze of thee van Viene - huisgemaakte friandises

Wijnarrangement

Bij elke gang een smaakvolle bijpassende wijn? Kies voor ons wijnarrangement:
6-gangen wijnarrangement: €36,00
5-gangen wijnarrangement €30,00
4-viergangen wijnarrangement €24,00
3-gangen wijnarrangement: €18,00

Knof's Bistro Keukengeheimpjes

Voor de kleine smulpapers
Lekker uit eten met uw gezin! Ook voor kinderen volop keuze. Uiteraard kunnen de kinderen kiezen van de Rheezer Bistro kaart, de porties kunnen worden aangepast in grootte. Natuurlijk kunnen zij ook kiezen van de kaart van ons Pannenkoekenrestaurant met volop keuze in kinderpannenkoeken en kinderpatatjes met diverse snacks.

Speciale en dieetwensen

Glutenvrij, melkvrij, vegetarisch, een voedselallergie of andere speicale of dieetwensen. Voor iedere gast presenteren we met uiterste zorg een speciaal menu. Graag informeren wij u samen met de keukenbrigade. De puurheid van koken geeft vele mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 0523-270012.