Rheezer Bistro Restaurant

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Uit eten gaan bij restaurant De Rheezer Bistro in Hardenberg betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van Restaurant de Rheezer Bistro kunt verwachten. Misschien wel het best bewaarde geheim van het Vechtdal Overijssel.

Rheezer Bistro | LU N C H | D I N E R

Graag ontvangen wij in onze Rheezer Bistro. Zie Actuele openingstijden. Ook kunt u zich laten verrassen door de keukenbrigade tijdens een uitgebreid 3-, 4-, 5- of 6-gangendiner. U proeft het seizoen en al het moois van diverse streekproducten. Bereid met liefde en passie door onze keukenbrigade.

Om teleurstelling te voorkomen is reserveren vooraf prettig, zowel voor lunch | diner | koffie | activiteiten, telefonisch of dmv ons reserveringsformulier. Vol=Vol

Menukaart

In onze keuken wordt gekookt met liefde. En dat proeft u. Wie regelmatig terugkeert, vindt steeds een andere kaart en het is telkens weer een verrassing welke seizoensspecialiteiten er op de Menukaart staan.
Voor een kijkje in de menukaarten:
L U N C H: klik hier
D I N E R: klik hier

Culinair genieten

Maar culinair genieten is het steevast; van de uitgebreide wijnkaart en de smaak van verse streekproducten verwerkt in bijzondere gerechten. In onze Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren wij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

Uit eten

Een in alle opzichten smaakvol à la carte restaurant, gelegen aan de rand van Hardenberg, midden in het landelijke groen. Onder de gewelven in de Rheezer Bistro zit u sfeervol en intiem. En bij een lagere buitentemperatuur knappert de open haard. Uit eten? Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Verrukkelijk Vechtdal

Voor ware levensgenieters is er het Chefmenu Vlier | Eiken | Heide | Dennenappelmenu. Een specialiteitenmenu, bestaande uit 3-, 4-, 5- of 6- gangen, dat geroemd wordt om z’n verrassende samenstelling. Ontdek het culinaire aanbod uit het veelal het Vechtdal Overijssel en laat je smaakpapillen geprikkeld worden door al het verrukkelijks dat het Vechtdal of andere mooie producten samenbrengt. Een goede wijn maakt uw diner compleet. Graag adviseren we over een begeleidende wijn bij uw menukeuze. Er is een uitgebreide wijnkaart. Boven de tien personen overleggen we graag met u over een menu.

Terras met kruidentuin

Zodra het weer het toelaat kunt u heerlijk ontspannen op het beschutte lounge terras bij de kruidentuin. In deze kruidentuin verbouwt de keukenbrigade een deel van de kruiden die zij gebruiken, maar ook enkele groenten. Uit eten op dit uniek gelegen terras is genieten van het Verrukkelijk Vechtdal Overijssel.

Private Dining Wijnkelder

Ook hebben we  bij onze Rheezer Bistro een unieke wijnkelder. Met uitzicht van bovenaf op deze wijnkelder kunt u privé dineren in deze besloten ruimte. Als u iets te vieren heeft en graag besloten zit. Of tijdens een diner met speeches of een zakelijk overleg. Geschikt tot een gezelschap van ongeveer 20 personen.

High Wine arrangement

Donderdag t/m zondag presenteren we u onze High Wine: heerlijke wijnen uit onze eigen wijnkelder perfect te combineren met hapjes door het creatieve keukenteam bereid. Lees meer...

Knof's Bistro Keukengeheimpjes

Voor de kleine smulpapers. Lekker uit eten met uw gezin! Ook voor kinderen volop keuze. Lees meer...