west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Rheezer Bistro


Klassiek, met invloeden uit andere landen en een vleugje Vechtdal

RB.gerechten.warmgerecht.hoofdgerecht.vlees.najaar.kalfshaas.jus.madeira.peulen.pompoen.polenta.artisjok.shiitake
RB.gerechten.warmgerecht.snoekbaars.najaar.rodebiet.piccalilly.hazelnoot.bloemkool

Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Lunchen of dineren bij restaurant De Rheezer Bistro in Hardenberg betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van Restaurant de Rheezer Bistro kunt verwachten.

“Misschien wel het best bewaarde geheim van het Vechtdal Overijssel”

Menukaart

Bekijk onze menukaarten voor lunch en diner!

Ontdek de Rheezer Bistro

Een in alle opzichten smaakvol restaurant, gelegen aan de rand van Hardenberg, midden in het landelijke groen. Onder de gewelven in de Rheezer Bistro zit u sfeervol en intiem. En bij een lagere buitentemperatuur knappert de open haard. Met ons lounge terras en besloten wijnkelder biedt de Rheezer Bistro ook buiten vele opties. Ook is de Rheezer Bistro een prachtige plek om uw bruiloft of huwelijk te vieren. Klik hier voor meer informatie over Huwelijk en Trouwen.

 

Verrukkelijk Vechtdal

Ontdek het culinaire aanbod door u te laten verrassen met het 3, 4, 5, 6 of 7 gangen Chefsmenu. Laat uw smaakpapillen geprikkeld worden door al het verrukkelijks dat het Vechtdal of andere mooie producten samenbrengt. Een goede wijn maakt uw diner compleet. Graag adviseren we over een begeleidende wijn bij uw menukeuze.

“Onze chef stelt zich voor”

Mijn naam is Nick van Swaal en sinds 2021 ben ik trotse chefkok van de Rheezer Bistro. Koken is mijn grote passie, al ruim 20 jaar. Ontstaan uit mijn liefde voor eten. Ik houd van gerechten waarin de producten goed tot zijn recht komen. Waar kan, werk ik altijd met lokale, verse producten. Wat goed is, hoeft namelijk niet van ver te komen. Mijn kookstijl is een mix van klassieke gerechten, invloeden uit andere landen en een vleugje Vechtdal”.

 

Terras met kruidentuin

Zodra het weer het toelaat, kunt u heerlijk ontspannen op het beschutte lounge terras bij de kruidentuin. Niet alleen biedt de kruidentuin geurige en smaakvolle kruiden voor de keukenbrigade, maar ook verschillende variaties aan groenten worden verwerkt in de gerechten op uw bord.

 

Private dining wijnkelder

Geniet van een intieme privé ervaring in onze prachtige wijnkelder. U kunt hier terecht met een gezelschap van ongeveer 20 personen. Of u nu iets feestelijks te vieren heeft of een zakelijk overleg heeft – alles kan in onze fijne, gezellige en besloten ruimte. U krijgt van bovenaf een uniek uitzicht op onze wijnkelder.

“Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij”

Homarium

‘Kreeft en oesters uit ons eigen homarium’

Geniet van verse oesters uit ons eigen homarium, geserveerd met vinaigrettes van kimchi en sesam, passievrucht met appel of kies voor de frambozenvinaigrette met sjalotjes.
Ook kunt u kiezen voor verse kreeft, al dan niet geserveerd als ‘Surf & Turf’ met ossenhaas.

Onze eigen Gin “Vlier” & “Dennen”

Laat je verrassen door de unieke smaken van onze eigen gins, samengesteld door de Rheezer Bistro. Twee bijzondere varianten die perfect de natuur en het karakter van onze omgeving weerspiegelen.

Vlier

Onze “Vlier” is een verfrissende creatie met een smaakexplosie van rood fruit, waaronder de zoetheid van aardbei en framboos. Dit wordt verder versterkt door de verrassende toets van veenbes, de frisse citrus van sinaasappel en de bloemige aroma’s van vlierbloesem.

 

Dennen

Onze “Dennen” is geïnspireerd door de natuurlijke pracht van de omgeving en bevat de frisse geur van dennentoppen. Deze gin heeft een rijke, aardse smaak, verrijkt met het volle karakter van Frans eiken, de kruidigheid van kardemom en een subtiele hint van roze peper.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!