Rheezer Bistro Restaurant

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Uit eten gaan bij restaurant De Rheezer Bistro in Hardenberg betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van Restaurant de Rheezer Bistro kunt verwachten. Misschien wel het best bewaarde geheim van het Vechtdal Overijssel.

Menukaart

In onze keuken wordt gekookt met liefde. En dat proeft u. Wie regelmatig terugkeert, vindt steeds een andere kaart en het is telkens weer een verrassing welke seizoensspecialiteiten er op de Menukaart staan. Voor een kijkje in de actuele menukaart, klik hier.

Kerst in de Rheezer Bistro 2018

Op eerste en tweede Kerstdag serveren wij voor u een heerlijk 4-, 5- of 6-gangen kerstmenu. Daarnaast serveren wij graag bijpassende wijnen. Voor de kinderen is er een apart kindermenu.
Kerstmenu Rheezer Bistro 2018 en Kindermenu Rheezer Bistro 2018

Culinair genieten

Maar culinair genieten is het steevast; van de uitgebreide wijnkaart en de smaak van verse streekproducten verwerkt in bijzondere gerechten. In onze Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren wij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

Proef de Herfst

'Ochtendgenieten' wandeling op 18 november om 10:00
Herfstbrunch 18 november om 12:00
'Zonsondergang' wandeling op 24 november om 16:00 
Wilt u meer weten over deze evenementen?  Lees meer..
Fijnproevers
Proef de smaken van de herfst van het Verrukkelijk Vechtdal: Puur Vechtdal Herfstmenu.
Herfstwandeling
Door een bed van bladeren vol kleuren en geuren. Een speciale wandelroute ligt gratis voor u klaar op elk moment dat u dat wenst.
Extra: Maak onderweg uw mooiste herfstfoto en maak kans op een diner in de Rheezer Bistro of een vergroting op canvas!!
Gewoon welkom
Begin de wandeling met koffie of warme chocomel met hazelnootgebak of sluit de wandeling af met een Pauw herfstbok of een rode wijn of een Puur Vechtdal diner in de Rheezer Bistro.

Uit eten

Een in alle opzichten smaakvol à la carte restaurant, gelegen aan de rand van Hardenberg, midden in het landelijke groen. Onder de gewelven in de Rheezer Bistro zit u sfeervol en intiem. En bij een lagere buitentemperatuur knappert de open haard.

Terras met kruidentuin

Zodra het weer het toelaat kunt u heerlijk ontspannen op het beschutte lounge terras bij de kruidentuin. In deze kruidentuin verbouwt de keukenbrigade een deel van de kruiden die zij gebruiken, maar ook enkele groenten. Uit eten op dit uniek gelegen terras is genieten van het Verrukkelijk Vechtdal Overijssel.

Private Dining Wijnkelder

Ook hebben we  bij onze Rheezer Bistro een unieke wijnkelder. Met uitzicht van bovenaf op deze wijnkelder kunt u privé dineren in deze besloten ruimte. Als u iets te vieren heeft en graag besloten zit. Of tijdens een diner met speeches of een zakelijk overleg. Geschikt tot een gezelschap van ongeveer 20 personen.

Puur Vechtdal

Voor ware levensgenieters is er “Puur Vechtdal menu”, een specialiteitenmenu, bestaande uit vier gangen, dat geroemd wordt om z’n verrassende samenstelling. Ontdek het culinaire aanbod uit het Vechtdal Overijssel en laat je smaakpapillen geprikkeld worden door al het verrukkelijks dat het Vechtdal samenbrengt. Een goede wijn maakt uw diner compleet. Graag adviseren we over een begeleidende wijn bij uw menukeuze. Er is een uitgebreide wijnkaart. Boven de tien personen overleggen we graag met u over een menu.

Knof's Bistro Keukengeheimpjes

Voor de kleine smulpapers. Lekker uit eten met uw gezin! Ook voor kinderen volop keuze. Lees meer...